Pojeftinile železničke legitimacije "Rail plus"

Bez autora
Mar 15 2011

Železničke legitimacije "Rail plus", koje u međunarodnom saobraćaju omogućavaju popust od 25 odsto na redovnu cenu karte, od danas su jeftinije u proseku za 45 odsto.Kartica "Rail plus" za odrasle sada košta 15 umesto 25 evra, dok će mladi do 26 godina i stariji od 60 godina karticu plaćati 10 evra umesto dosadašnjih 15. "Železnice Srbije" izdaju i legitimaciju "Srb plus", koja omogućava povlašćenu vožnju u unutrašnjem saobraćaju za 30 odsto.

Pojeftinile železničke legitimacije "Rail plus"Železničke legitimacije "Rail plus", koje u međunarodnom saobraćaju omogućavaju popust od 25 odsto na redovnu cenu karte, od danas su jeftinije u proseku za 45 odsto, saopštile su "Železnice Srbije".

Kartica "Rail plus" za odrasle sada košta 15 umesto 25 evra, dok će mladi do 26 godina i stariji od 60 godina karticu plaćati 10 evra umesto dosadašnjih 15.
 
"Železnice Srbije" izdaju i legitimaciju "Srb plus", koja omogućava povlašćenu vožnju u unutrašnjem saobraćaju za 30 odsto.

Cena ovih legitimacija za odrasle je 800 dinara, za mlade do 26 godina i starije od 60 godina po 400 dinara, dok za članove organizacija sa kojima su srpske železnice potpisale ugovor, legitimacije koštaju samo 100 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik